Menu

Route-informatie rond Ajax - Feyenoord

Supporters die zondag de wedstrijd Ajax - Feyenoord willen bijwonen en met de auto naar het stadion komen, dienen rekening te houden met diverse wijzigingen in het wegennet rond de Amsterdam ArenA. Kom in elk geval vroeg naar het stadion, zodat u niets hoeft te missen. Om 11.00 uur wordt er een voorwedstrijd in de ArenA gespeeld tussen F-pupillen van Ajax en Omniworld.

Informatie voor het weekend van vrijdagavond 26 augustus 22.00 uur tot en met maandagochtend 29 augustus 05.00 uur:

De verbindingsweg van de A2 uit de richting Utrecht en Amsterdam naar de A9 Gaasperdammerweg is afgesloten. Het verkeer op A2 vanuit Utrecht richting Almere/Amersfoort wordt omgeleid via de A10 Oost. Verkeer naar IKEA van de A2 uit de richting Utrecht wordt omgeleid via de afrit AMC.
Het verkeer vanaf Amsterdam op A2 richting Almere/Amersfoort wordt omgeleid via de A10 Oost. Het Verkeer naar het AMC/IKEA uit Amsterdam op A2 wordt omgeleid via afrit 3 Abcoude.
Het verkeer naar IKEA uit Amstelveen op de A9 wordt omgeleid via de afrit AMC en het verkeer naar IKEA uit Almere/Amersfoort wordt omgeleid via de A10 Oost.
In verband met de voetbalwedstrijd Ajax – Feijenoord komt er een extra verwijzing op zondag op de Burgemeester Stramanweg: ‘Almere/Amersfoort: volg A10 Oost’.