Menu
Ruime oefenwinst Jong Ajax

Ruime oefenwinst Jong Ajax

Jong Ajax heeft het trainingskamp in Zeeland donderdagavond afgesloten met een 8-0 zege bij de jubilerende gastheer VV Oostkapelle. Geoffrey Castillion (foto) scoorde vier keer.

Het was een prachtige entourage in Oost-Kapelle waar drieduizend mensen naar de jubileumwedstrijd waren afgekomen. ,,Voor ons was het een moeilijke tegenstander", gaf trainer Gery Vink na afloop aan. ,,In die zin dat ze helemaal inzakten en wij hadden Tom Boere en Geoffrey Castillion in de punt van de aanval gezet. Zo spelen we niet veel en dat liep dan ook niet zo heel goed." Yener Arica bepaalde met twee goals de ruststand op 0-2.

In de tweede helft ging Castillion in de spits en kwam Boere van links. ,,Toen kenden we mooie fases", aldus Vink, die Castillion liefst vier keer zag scoren en Ricardo Kip wist ook twee maal het net te vinden.

Jong Ajax keert vrijdag terug naar Amsterdam waar volgende week zaterdag een oefenwedstrijd op het programma staat tegen een Griekse Eredivisionist.

Opstelling Jong Ajax: Hahn; Ligeon, Van Rhijn, Van der Heijden, Toivomaki; Kip, Boere, Forrester, Lukoki (50. De Kamps) , Castillion, Arica

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst