Menu
Rumoerige training voor Ajacieden

Rumoerige training voor Ajacieden

Waar Marco van Basten vrijdag hoopte naar het duel met Vitesse toe te kunnen werken, stond hij lange tijd met supporters te praten nadat zij het trainingsveld betraden. Dario Cvitanich moest vanwege een blessure de sessie aan zich voorbij laten gaan.

Tijdens het gesprek tussen de coach en de supporters trainden de spelers gewoon verder. Daarbij werd de aandacht gelegd op het afwerken op het doel om af te sluiten met een partij over een heel veld. Hier sleept Luis Suarez zich langs Oleguer. Tijdens het gesprek tussen de coach en de supporters trainden de spelers gewoon verder. Daarbij werd de aandacht gelegd op het afwerken op het doel om af te sluiten met een partij over een heel veld. Hier sleept Luis Suarez zich langs Oleguer.
Darko Bodul deed de gehele training mee met de selectie. De spits van Jong Ajax was afgelopen maandag met twee treffers de smaakmaker in het duel met Jong Willem II. Omdat Dario Cvitanich kampt met een bovenbeenblessure, en onzeker is voor zondag, werd hij vrijdag bij de A-selectie gehaald. Ismaïl Aissati deed het fysieke deel van de training mee met de rest van de selectie. De aanvallende middenvelder vertrok daarna met onder meer Mitchell Donald naar het andere veld waar zij nog meer conditioneel op de proef werden gesteld. Darko Bodul deed de gehele training mee met de selectie. De spits van Jong Ajax was afgelopen maandag met twee treffers de smaakmaker in het duel met Jong Willem II. Omdat Dario Cvitanich kampt met een bovenbeenblessure, en onzeker is voor zondag, werd hij vrijdag bij de A-selectie gehaald. Isma├»l Aissati deed het fysieke deel van de training mee met de rest van de selectie. De aanvallende middenvelder vertrok daarna met onder meer Mitchell Donald naar het andere veld waar zij nog meer conditioneel op de proef werden gesteld.
Keeperstrainer Carlo l'Ami had voor zijn keepers een pittige warming-up in petto. Van dichtbij vuurden beurtelings twee doelmannen vanaf de rand van het strafschopgebied op de keeper op de doellijn. Keeperstrainer Carlo l'Ami had voor zijn keepers een pittige warming-up in petto. Van dichtbij vuurden beurtelings twee doelmannen vanaf de rand van het strafschopgebied op de keeper op de doellijn.
Daley Blind en Eyong Enoh lopen hun rondes. De middenvelders liepen aanvankelijk mee met de rest van de selectie, maar trainden verder apart. Het duel met Vitesse komt te vroeg voor Blind en Enoh. Daley Blind en Eyong Enoh lopen hun rondes. De middenvelders liepen aanvankelijk mee met de rest van de selectie, maar trainden verder apart. Het duel met Vitesse komt te vroeg voor Blind en Enoh.
Bruno Silva haalt hard uit op het doel van Dennis Gentenaar. Tot grote opluchting van de kansloze doelman zal de bal via de binnenkant van de paal weer terug het veld instuiten. Bruno Silva haalt hard uit op het doel van Dennis Gentenaar. Tot grote opluchting van de kansloze doelman zal de bal via de binnenkant van de paal weer terug het veld instuiten.
Handen en voeten heeft Thomas Vermaelen nodig om de passeerbeweging van Javier Martina te pareren. Handen en voeten heeft Thomas Vermaelen nodig om de passeerbeweging van Javier Martina te pareren.
Dennis Gentenaar brengt redding. De keeper reageert tijdens de afsluitende partij attent op een inzet van Luis Suarez. Dennis Gentenaar brengt redding. De keeper reageert tijdens de afsluitende partij attent op een inzet van Luis Suarez.