Menu
Run op nieuwe uitshirt bij Ajax Fanshop

Run op nieuwe uitshirt bij Ajax Fanshop

De eerste verkoopdag van het nieuwe uitshirt bij de Official Ajax Fanshop is vrijdag in vliegende vaart gestart. Ruim voor openingstijd stonden tientallen supporters al voor de ingang van de Amsterdam ArenA om het nieuwe uitttenue als eerste te bemachtingen. Ajax speelt zondag voor het eerst in het nieuw tricot tijdens de bekerfinale tegen FC Twente.

‘Duik die hoek maar in!’, klinkt het even na 9:30 uur als de Official Ajax Fanshop net een paar minuten open is. Kinderen schieten de blauwgekleurde winkel in om als eerste het nieuwe uitshirt te bemachtigen. Hangt mijn maat er wel tussen? Kan ik er ook een broekje en kousen bij krijgen? Het zijn vragen die deze vrijdagochtend volmondig met ‘ja’ beantwoord kunnen worden. De vroege vogels zijn duidelijk de winnaar en ‘scoren’ het volledige tenue zodat ze er zondag net als de
spelers bij kunnen lopen.

Sam van Rijn staat als eerste bij de kassa. De inwoner uit Alphen aan den Rijn heeft de eer om als eerste met het nieuwe uitshirt de winkel te verlaten. ,,Voor de kleine”, zegt hij, terwijl hij het bonnetje in zijn tas stopt. ,,Mijn zoon Donny was woensdag jarig, dus ik greep vanochtend direct de mogelijkheid om het nieuwe shirt voor hem te kopen. Het is een mooie traditie ieder jaar.”

Ook Ryan en Mitch uit Mijdrecht stralen van oor tot oor. Samen met hun vader beleven ze een geweldige laatste dag van de meivakantie. Direct bij het verlaten van de Fanshop vindt er een metamorfose plaats. Nog voor de deur worden de gewone kleren verruild voor het nieuwe Ajax-tenue. ,,We kopen altijd het hele tenue”, zegt de trotse vader. ,,Het is alles of niets.” Ryan en Mitch hebben zich inmiddels vliegensvlug in het nieuwe Ajax-blauw gehesen. Uiteraard willen ze wel even op de foto. ,,We mogen het tenue nu de rest van de dag wel aanhouden toch, pap?”

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Bestel ook het nieuwe uitshirt van seizoen 2011-2012!

Bekijk hier het filmpje van de Ajacieden in het Vondelpark

De Official Ajax Fanshop staat volledig in het teken van het nieuwe uitshirt. De Official Ajax Fanshop staat volledig in het teken van het nieuwe uitshirt.
Blauw, blauw en nog eens blauw. Blauw, blauw en nog eens blauw.
Ook de campagne van adidas keert overal in de Fanshop terug. Ook de campagne van adidas keert overal in de Fanshop terug.
Drukte bij de kassa's. Drukte bij de kassa's.
Ryan en Mitch zijn trots op hun nieuwste aanwinst! Ryan en Mitch zijn trots op hun nieuwste aanwinst!