Menu
Russen beleven 'heerlijk ochtendje'

Russen beleven 'heerlijk ochtendje'

Voor zowel Ajax als een groep Russische coaches was het maandag een ‘heerlijk ochtendje’ op de Toekomst. Op de dag dat Nederland Sinterklaas viert, gingen de gedachten nog even terug naar het voor Ajax goede weekend waarin PSV en koploper AZ verloren. Voor het Russisch bezoek was er een mooie surprise: een ontmoeting met landgenoot Dmitry Bulykin.

Twee dagen voor Ajax - Real Madrid stond er een kleine groep op het trainingsveld. In totaal elf veldspelers - waaronder Davy Klaassen, Dmitry Bulykin en Gregory van der Wiel - trainden onder leiding van de technische staf. Bulykin, die herstellende is van zijn kuitblessure, deed ongeveer de helft van de oefensessie met de groep mee. De rondo liet de Rus nog even aan zich voorbij gaan.

Derk Boerrigter werkte samen met de fysiotherapeut aan zijn herstel. De overige Ajacieden van de lijst met geblesseerden lieten zich buiten niet zien. Ook de spelers die aan de wedstrijd tegen NEC klachten overhielden behoorden niet tot de trainingsgroep op het veld. Zoals zondag al bekend werd is het nog maar de vraag of Miralem Sulejmani (enkel) en Ismaïl Aissati (voet) de wedstrijd tegen Real Madrid zullen halen.

Na afloop van de training was er een mooi Russisch onderonsje tussen Bulykin en een groep coaches uit Rusland. De afvaardiging is deze week onder begeleiding van het bedrijf Football Match in Amsterdam om Ajax op de voet te volgen. Naast het bezoeken van wedstrijden en trainingen van de jeugdelftallen van Ajax behoort ook een bezoek aan Ajax - Real Madrid tot het programma. Hopelijk beleven ze woensdagavond samen met Ajax een verlaat ‘heerlijk avondje’ in de Amsterdam ArenA. Dat zou namelijk betekenen dat Ajax zich bij de laatste zestien in de UEFA Champions League heeft geschaard.

Ajax - Real Madrid begint woensdag om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Er geldt geen Club Card-verplichting, dus iedereen kan kaarten kopen.

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Kaartverkoop Ajax - Real Madrid

Frank de Boer instrueert zijn spelers. Frank de Boer instrueert zijn spelers.
Dmitry Bulykin trainde een deel met de groep mee. Dmitry Bulykin trainde een deel met de groep mee.
Gregory van der Wiel was ook de hele training van de partij. Gregory van der Wiel was ook de hele training van de partij.
Nicolás Lodeiro maakte afgelopen zaterdag zijn eerste competitiegoal. Nicolás Lodeiro maakte afgelopen zaterdag zijn eerste competitiegoal.