Menu
Rustige maandag op de Toekomst

Rustige maandag op de Toekomst

Het was maandag rustig op sportcomplex de Toekomst. De spotlights van zondag werden ‘the day after’ ingeruild voor (bijna) serene rust rondom de selectie van Ajax. Een dag na de Eredivisietopper in Enschede tegen FC Twente (1-0) meldde slechts een enkele speler zich op het trainingsveld.

Na een drukke cyclus van (midweekse) wedstrijden, is er qua clubduels even rust voor Ajax 1. Vanwege de interlandweek hervat Ajax de competitie op zondag 22 november in de Amsterdam ArenA tegen sc Heerenveen.

Het merendeel van de spelers die zondag met Ajax tegen FC Twente in actie kwamen, vliegt deze week uit voor interlands. Alleen Kennedy en Aras Özbiliz (Jong Ajax) kwamen samen met assistent-trainer Michael Lindeman in actie op het trainingsveld van Ajax. Oleguer maakte even verderop met fysiotherapeut Pim van Dord enkele rondes om het oefenveld van Ajax. De rest van de spelers was binnen of elders. Zo zal een aantal spelers maandagavond op de Toekomst meespelen met Jong Ajax tegen Jong De Graafschap. De (jeugd)internationals moeten de komende dagen de knop omzetten naar hun nationale team.

Na afloop van de training legde assistent-trainer Lindeman voor de camera van Ajax TV uit wat Ajax zoal doet tijdens een interlandweek. Is het dan rustiger of juist drukker? Kijk maandagavond naar Ajax TV om het antwoord te horen.

Kennedy en Aras Özbiliz (Jong Ajax) melden zich maandagochtend wél op het trainingsveld. Kennedy en Aras Özbiliz (Jong Ajax) melden zich maandagochtend wél op het trainingsveld.
Özbiliz rekt zijn been. Özbiliz rekt zijn been.
Assistent-trainer Michael Lindeman in gesprek met Ajax TV. Kijk maandagavond naar het interview. Assistent-trainer Michael Lindeman in gesprek met Ajax TV. Kijk maandagavond naar het interview.