Menu
Rustige training op de Toekomst

Rustige training op de Toekomst

De training van maandagochtend verliep rustig met slechts vier veldspelers – André Ooijer, Evander Sno, Oleguer en Thimothée Atouba – en keeper Jeroen Verhoeven op het trainingsveld.

Drie Ajacieden werkten in het krachthonk een oefensessie af. Urby Emanuelson, Luis Suarez en Siem de Jong fietsten en voltooiden krachtoefeningen. De drie basisspelers tegen De Graafschap lieten zich even zien op het trainingsveld. De rest van de selectie is afwezig wegens interlandverplichtingen.

Luis Suarez profileerde zich zondagmiddag tegen De Graafschap met drie doelpunten. De Uruguayaanse speler liet voor de camera van Ajax TV weten erg blij te zijn met de overwinning op de Doetinchemmers. Maandagavond staat Suarez weer in de spotlights, want dan zal hij als Voetballer van het Jaar de Gouden Schoen in ontvangst nemen.

Bekijk later het interview met Luis Suarez op Ajax TV

Foto's en tekst: Ajax.nl

Vier veldspelers trainden buiten waaronder Evander Sno en Thimothée Atouba. Vier veldspelers trainden buiten waaronder Evander Sno en Thimothée Atouba.
Jeroen Verhoeven trainde apart met keeperstrainer Carlo l'Ami. Jeroen Verhoeven trainde apart met keeperstrainer Carlo l'Ami.
Siem de Jong in gesprek met assistent-trainer Danny Blind. Siem de Jong in gesprek met assistent-trainer Danny Blind.