Menu
Rustige uitlooptraining voor Ajacieden

Rustige uitlooptraining voor Ajacieden

De Ajacieden werkten maandag een rustige uitlooptraining af op de Toekomst. Met de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk net achter de rug (0-2) en met twee pittige duels in het vooruitzicht, begon het team van Frank de Boer ontspannen aan de nieuwe week.

Ajax heeft de komende week twee belangrijke wedstrijden voor de boeg. Na de 2-0-zege en de behouden ‘nul’ bij RKC Waalwijk, spelen de Amsterdammers zondag in eigen huis tegen ADO Den Haag. Maar voor het zover is, staat eerst een midweeks duel in Roemenië op het programma. Donderdag speelt Ajax de return in de UEFA Europa League tegen Steaua Boekarest. Het team van De Boer staat er – na de fraaie 2-0-thuisoverwinning op de Roemenen – goed voor. Toch zullen de Ajacieden zeker niet achterover gaan leunen tijdens de hervatting van het internationale avontuur, zo vertelde Derk Boerrigter voor de camera van Ajax TV. De vleugelspeler vertelde dat er minstens een goal gemaakt moet worden om het Steaua extra lastig te maken...

Bekijk het interview met Derk Boerrigter later deze maandag op Ajax TV

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Warming-up onder leiding van conditie- en hersteltrainer Björn Rekelhof. Warming-up onder leiding van conditie- en hersteltrainer Björn Rekelhof.
De Ajacieden rekken en strekken. De Ajacieden rekken en strekken.
Isaac Cuenca dolt met de conditie- en hersteltrainer. Isaac Cuenca dolt met de conditie- en hersteltrainer.
Enkele spelers speelden een partij voetvolley. Enkele spelers speelden een partij voetvolley.