Menu
Rustige velden op de Toekomst

Rustige velden op de Toekomst

De velden van sportcomplex de Toekomst lagen er maandagochtend rustig bij. De Ajax-selectie kwam, een dag na de 0-3 zege op NEC, niet naar buiten en trainde in het krachthonk.

Wie wel naar buiten kwamen waren de geblesseerde spelers Derk Boerrigter (rug) en Dmitry Bulykin (kuit). Zij trainden apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. Siem de Jong, die herstellende is van een dijbeenblessure, sloot een half uur later aan voor een sessie op het trainingsveld.

De drie geblesseerde spelers van Ajax 1 werden vergezeld door drie Jong Ajacieden, die ook herstellen van een kwetsuur. Ricardo Kip, Mounir El Hamdaoui en Henri Toivomaki kregen van fysiotherapeut Pim van Dord een scala van oefeningen voorgeschoteld.

Miralem Sulejmani kwam als enige fitte speler even naar buiten. De Ajacied, zondagmiddag twee keer trefzeker tegen NEC, sprak met Ajax TV over het verloop van de wedstrijd tegen de Nijmeegse club, zijn zelfvertrouwen en de nieuwe samenwerking met middenvelder annex aanvaller Nicolas Lodeiro.

Bekijk het interview met Miralem Sulejmani later op Ajax TV

Tekst en foto's: Ajax.nl

Kip, El Hamdaoui en Toivomaki trainden met fysiotherapeut Van Dord. Kip, El Hamdaoui en Toivomaki trainden met fysiotherapeut Van Dord.
Bulykin trainde apart met fysiotherapeut Van Deursen. Bulykin trainde apart met fysiotherapeut Van Deursen.
Sulejmani sprak na afloop van de binnentraining met Ajax TV. Sulejmani sprak na afloop van de binnentraining met Ajax TV.