Menu
Rustige vrijdagtraining

Rustige vrijdagtraining

Soms kan het er op de training vrijdagochtend, met een wedstrijd in het weekend voor de boeg, stevig aan toe gaan. Maar aangezien dit een drukke week is voor de Ajacieden, met net een zware Champions-Leaguewedstrijd achter de rug, werd nu een aantal rustige spelvormen gedaan.

Na de training liet Ronald Koeman weten dat zondag in de wedstrijd bij FC Den Bosch Tomás Galásek, Mauro Rosales en Tom Soetaers ontbreken in de selectie. John O'Brien speelde donderdag een helft mee met Jong Ajax, maar de Amerikaan mist nog wedstrijdritme. ,,Hij moet eerst eens 90 minuten in Jong Ajax spelen, dan kijken we weer of hij bij het eerste kan meespelen. Hij is echter wel een speler die snel terug kan komen'', aldus Koeman.

,,Nicolae Mitea komt zeker in aanmerking voor een basisplaats, gezien zijn goede spel woensdag tegen Juventus'', zei de trainer. ,,Maar we moeten wel voorzichtig met hem zijn zodat hij niet meteen weer overbelast raakt. Dus misschien beginnen we niet met hem. Nourdin Boukhari heeft het als linksbuiten ook prima gedaan en kan ook spelen.''