Menu
Salah-Eddine in Talent Tuesday Show: 'Dat was een droom'

Salah-Eddine in Talent Tuesday Show: 'Dat was een droom'

“Het was het mooiste moment uit mijn leven.” Anass Salah-Eddine is duidelijk over het moment dat hij tekende bij Ajax, in juni vorig jaar. “Ik ben op mijn 5e begonnen en heb er zo hard voor gewerkt. Als je dan als Amsterdammer op je 16e een contract mag tekenen bij Ajax, dan is dat een droom.”

Voor Salah-Eddine zit z’n debuutseizoen in Amsterdamse dienst er inmiddels bijna op. “Mijn persoonlijke doelen heb ik wel gehaald, maar de teamdoelen om prijzen te pakken nog niet.” Maar er is nog genoeg hoop op eremateriaal. De linkervleugelverdediger werd in de winterstop doorgeschoven naar Ajax O19, waarmee hij nog op 2 fronten strijdt. En dan is ook nog het EK voor spelers onder de 17 jaar.

FIFA-freaks en likegedrag op Instagram
In de Talent Tuesday Show leren we Salah-Eddine beter kennen. We komen te weten waarom zijn ouders een grote inspiratie voor hem zijn, welke teamgenoten echte ‘FIFA-freaks’ zijn en wat zijn likegedrag op Instagram is. Ook vertelt de linkspoot hoe hij tijdens het jeugd-EK z’n examens voor 5 havo tot een goed einde hoopt te brengen.

Tot slot, wat zijn z’n doelen? “Ik geef mezelf maximaal 2 jaar, dan moet ik in het 1e staan. Vervolgens wil ik een vaste waarde worden, zodat iedereen weet wie ik ben, en vervolgens zoveel mogelijk titels pakken.”

Bekijk hieronder de hele uitzending ⤵️

Lees ook: Ajax O9 schrijft geschiedenis op de Crossing Cup
Bekijk ook
: Heitinga: 'Deze pot een prima graadmeter om te zien waar we staan'

Tekst en beeld: Ajax.nl