Menu
Samenwerking met nieuwe clubs

Samenwerking met nieuwe clubs

Ajax heeft zondag twee nieuwe samenwerkingsverbanden afgesloten met d.v.c Buiksloot (HETT overeenkomst) en vpv Purmersteijn (samenwerkingsovereenkomst). Buiksloot is een nieuwe club uit Amsterdam-Noord, voortkomend uit een fusie tussen DWV en de Volewijckers.

Twee clubs met een zeer roemrijk verleden maar belangrijker nog heden ten dage met hun gedegen jeugdopleiding een belangrijke leverancier voor de Ajax jeugdopleiding. Met deze nieuwe samenwerkingspartners heeft Ajax en belangrijke stap gezet in de uitbreiding en intensivering van de samenwerking met de amateurclubs.

De ondertekenaars namens Buiksloot waren Rob Schulp (voorzitter) en Niels Brouwer (penningmeester). Namens Purmersteijn namen Pierre Biesterveld (secretaris) en Eric van Wely (voorzitter VTZ jeugd) de pen ter hand. Samen met de signatuur van Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, werd de samenwerking officieel gemaakt.

Namens het HETT waren Wil de Vries (secretaris) en Ed Degekamp (voorzitter) aanwezig en voor Ajax Peter Musters (Coƶrdinator Front Office Jeugdscouting & Amateurclubs), Jasper van Leeuwen (Manager Professionele Jeugdscouting) en Heini Otto.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

DVC Buiksloot ziet toe hoe Marc OVermars tekent het contract. DVC Buiksloot ziet toe hoe Marc OVermars tekent het contract.
Ook bij Purmersteijn zet Overmars de krabbels onder het samenwerkingsverband. Ook bij Purmersteijn zet Overmars de krabbels onder het samenwerkingsverband.