Menu
Samenwerking twee nieuwe clubs

Samenwerking twee nieuwe clubs

Ajax heeft zaterdagavond, voorafgaande aan de competitiewedstrijd Ajax - Heerenveen, nieuwe samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met RKAVIC (aangesloten bij stichting HETT) en VV Hoogland.

VV Hoogland is een ambitieuze club binnen de gemeente Amersfoort, met een bloeiende jeugdafdeling. VV Hoogland is de eerste samenwerkende partner binnen de provincie Utrecht en Ajax denkt hiermee een belangrijke nieuwe weg in te slaan voor wat betreft de verdere uitbreiding van samenwerkingsverbanden. RKAVIC uit Amstelveen, dat over ruim een jaar haar honderdjarige bestaan viert, is voor Ajax een partner die naadloos past binnen de verdere intensivering van samenwerkingen met amateurclubs in en rond Amsterdam.

De ondertekenaars namens VV Hoogland waren voorzitter Peter Vreekamp en penningmeester Ulco de Vries. Namens RKAVIC namen de bestuursleden Thomas Brinkhof en Paul-Jan van Rooijen de pen ter hand. Namens Ajax waren naast directeur voetbalzaken Marc Overmars ook Peter Musters (Coördinator Amateurclubs), Joost van Dam en Heini Otto bij de ondertekening aanwezig.

Tekst en foto: Ajax.nl

Ajax, RKAVIC en VV Hoogland zijn blij met de samenwerking. Ajax, RKAVIC en VV Hoogland zijn blij met de samenwerking.