Menu
SCC-houders opgelet!

SCC-houders opgelet!

Seizoenkaarthouders kunnen nog tot en met maandag 6 september 00.00 uur een passe-partout op hun eigen plek aanschaffen met 15% korting. Daarmee ben je verzekerd van toegang tot de drie poulewedstrijden van Ajax in de UEFA Champions League. Ook zijn seizoenkaarthouders in de gelegenheid om meteen meerdere kaarten aan te schaffen (alleen op plekken waar geen seizoenkaarthouders zitten).

Op dinsdag 7 september hebben seizoenkaarthouders vanaf 9.00 uur exclusief de mogelijkheid om meerdere passe-partouts te kopen, ook op de plekken die niet door seizoenkaarthouders zijn afgenomen, dus door het hele stadion.

Op woensdag 8 september zijn de leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt om passe-partouts te kopen. Donderdag 9 september start de verkoop van passe-partouts voor de Ajax Club Cardhouders. Vanaf vrijdag 10 september start de vrije verkoop. De passe-partouts zijn dan voor iedereen verkrijgbaar. Bestel jouw kaarten via Ajax.nl of bij een verkooppunt van TicketBox.

De voorverkoop is inmiddels sinds dinsdag 31 augustus aan de gang. Ajax verkocht tot nu toe ruim 33.000 passe-partouts (update 8 september).

Thuiswedstrijden UEFA Champions League
* Ajax - AC Milan dinsdag 28 september, 20.45 uur
* Ajax - Auxerre dinsdag 19 oktober, 20.45 uur
* Ajax - Real Madrid dinsdag 23 november, 20.45 uur

Klik hier voor het volledige verkoopschema

Bestel hier je passe-partout

Kijk hier voor een verkooppunt van TicketBox bij jou in de buurt