Menu

Schachner zag nauwelijks zwakke punten bij Ajax

Ajax-trainer Ronald Koeman zei maandagavond zei dat GAK licht in het voordeel is doordat het al diverse competitiewedstrijden heeft gespeeld. Ook zijn collega Walter Schachner is die mening toegedaan, zei de GAK-coach gisteravond tijdens de persconferentie van de Oostenrijkse club.

,,Maar de resultaten in de voorbereiding tegen Internazionale waren indrukwekkend", aldus Schachner. ,,We hebben Ajax drie keer gezien en konden nauwelijks zwakke punten ontdekken. We moeten ons tweehonderd procent geven. Elke fout die we maken zal afgestraft worden. We moeten ze geen ruimte geven en ook aanvallend zullen we zuiver moeten passen, anders komt Ajax er snel uit”, waarschuwde de trainer.

Benni Akwuegbu zal vanwege tragische familie-omstandigheden het duel missen. Daardoor ziet het elftal van GAK er vanavond waarschijnlijk als volgt uit: Schranz; Pötscher Ehmann, Tokic, Pogatetz; Ramusch, Aufhauser, Milinkovic, Dollinger; Naumoski, Kollmann.

We hebben de meest onpartijdige supporter die we konden vinden, één van aartsrivaal Sturm Graz gevraagd naar de beste spelers van GAK: ,,Moet ik daar echt op antwoorden? Nou oké. De doelman is goed en verder vind ik Ehmann een goede voetballer. Maar ik denk en hoop niet dat GAK een positief resultaat tegen Ajax haalt.”

Medewerker Claus van www.GAK.at kan wat uitgebreider zijn. ,,Ook Milinkovic hoort bij de beste spelers en dit seizoen is ook Kollmann zeer op dreef. Maar wij moeten al echt een topdag hebben om tot een goed resultaat te komen tegen Ajax. Een sensatie kan natuurlijk altijd", droomt de jongen hardop.