Menu
Schatkids KiKa Play

Schatkids KiKa Play

Afgelopen donderdag 9 april was de Ajax Kids Club aanwezig bij speelparadijs Schatkids KiKa Play in Veenendaal. Lucky reisde mee en was erg onder de indruk van de middag!


Schatkids KiKaPlay


Afgelopen donderdag 9 april was de Ajax Kids Club aanwezig bij speelparadijs Schatkids voor de KiKa Play-dag in Veenendaal. Lucky reisde mee en was erg onder de indruk van de middag.

De dag duurde van 16.00 uur tot 19.00 uur en er waren wel 250 kids naar Veenendaal gekomen om de hele dag lekker te genieten van allerlei spelletjes en attracties. Papa's en mama's konden aan de kant lekker genieten van hun spelende kids. Lucky mocht zelfs één van deze spelletjes begeleiden: de snelheidsmeter. Wat konden al die kids hard schieten! Lucky had ook allerlei kadootjes (o.a. een gesigneerd shirt!) meegenomen voor de kids en dat viel natuurlijk ook erg in de smaak.

Er was een belangrijke reden om deze middag te organiseren. De stichting KiKa zet zich in om zieke kinderen onder de aandacht te brengen en heeft een heel belangrijk doel, namelijk het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Voor diegenen die nog wat meer willen lezen over de KiKa Play in speelparadijs Schatkids:

www.deschatkids.nl


www.veenendaalsekrant.nl


En natuurlijk:

www.kika.nl


Even samen met Lucky op de foto! Even samen met Lucky op de foto!