Menu
Scheidsrechters bekerduels Ajax

Scheidsrechters bekerduels Ajax

De KNVB heeft de scheidsrechtersaanstellingen bekend gemaakt voor de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. Ajax 1 en Jong Ajax spelen in deze ronde allebei een duel. AZ - Jong Ajax staat dinsdag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Donderdag wordt AGOVV - Ajax geleid door Michel Winter.

In het DSB Stadion wordt Makkelie bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Patrick Gerritsen en Hans Olde Olthof. Bart van der Scheer is in de kaasstad de vierde official. Twee dagen later wordt Winter op sportpark Berg en Bos geassisteerd door Coen Droste en Wilfred van der Pas. Lorenzo Cairo is in Apeldoorn de vierde official.

Zowel de wedstrijd van Jong Ajax als die van Ajax 1 begint om 20.45 uur. Beide duels zijn live te zien op RTL 7, maar natuurlijk ook live te volgen op www.ajax.nl middels een minutenverslag. Ajax TV verzorgt een uitgebreide samenvatting van beide duels.

Ajax won de nationale beker voor het laatst in 2007. In de Rotterdamse Kuip werd AZ in een strafschoppenserie verslagen. In totaal legden de Ajacieden zeventien keer beslag op de beker.