Menu
Scherpe training voor reis naar Hamburg

Scherpe training voor reis naar Hamburg

De ochtendtraining van de Ajax-selectie was de laatste op Amsterdamse bodem vóór het UEFA Cupduel met HSV. Tijdens de anderhalf uur durende sessie spatten de vonken van de messcherpe training af. Bekijk hier het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar moet de wedstrijd in Hamburg nog aan zich voorbij laten gaan. De spits is druk om te herstellen van een blessure. Samen met fysiotherapeut Frank van Deursen werkte Huntelaar diverse loopoefeningen af en mocht hij wederom even aan het balgevoel werken. Klaas Jan Huntelaar moet de wedstrijd in Hamburg nog aan zich voorbij laten gaan. De spits is druk om te herstellen van een blessure. Samen met fysiotherapeut Frank van Deursen werkte Huntelaar diverse loopoefeningen af en mocht hij wederom even aan het balgevoel werken.
De afsluitende partij werd op het scherp van de snede gespeeld. Het team met de gele hesjes werd voornamelijk gevormd door spelers die de laatste weken bankzitter waren. De afsluitende partij werd op het scherp van de snede gespeeld. Het team met de gele hesjes werd voornamelijk gevormd door spelers die de laatste weken bankzitter waren.
Keeperstrainer Carlo L'Ami ontzag 'zijn' keepers niet. Terwijl de veldspelers een korte baloefening deden om de spieren op te warmen liet L'Ami Kenneth Vermeer, Dennis Gentenaar en Hans Vonk flink zweten. Hier wordt Vonk tot een spectaculaire zweefduik gedwongen. Keeperstrainer Carlo L'Ami ontzag 'zijn' keepers niet. Terwijl de veldspelers een korte baloefening deden om de spieren op te warmen liet L'Ami Kenneth Vermeer, Dennis Gentenaar en Hans Vonk flink zweten. Hier wordt Vonk tot een spectaculaire zweefduik gedwongen.
Tijdens de partijvorm zorgde Dennis Rommedahl voor behoorlijk veel gevaar. Gregory van der Wiel moet toezien hoe de Deen aanlegt voor een schot op doel. Tijdens de partijvorm zorgde Dennis Rommedahl voor behoorlijk veel gevaar. Gregory van der Wiel moet toezien hoe de Deen aanlegt voor een schot op doel.
Onvermoeibaar is Bruno Silva. De Uruguayaan bleef langs de rechterzijlijn opstomen naar de frontlinie. Zijn voorzetten werden echter veelal niet tot een doelpunt omgezet door zijn teamgenoten. Onvermoeibaar is Bruno Silva. De Uruguayaan bleef langs de rechterzijlijn opstomen naar de frontlinie. Zijn voorzetten werden echter veelal niet tot een doelpunt omgezet door zijn teamgenoten.
Miralem Sulejmani bleef na de training nog wat langer op het veld. De balgoochelaar praatte met Hans Vonk over het afwerken op doel om het even later in de praktijk te brengen. Miralem Sulejmani bleef na de training nog wat langer op het veld. De balgoochelaar praatte met Hans Vonk over het afwerken op doel om het even later in de praktijk te brengen.