Menu
Schilder werkt aan herstel

Schilder werkt aan herstel

De door interlands uitgedunde selectie van Ajax werkte woensdagmiddag een intensieve training af. Robbert Schilder blikte na afloop alvast vooruit op het einde van zijn knieblessure.

Continu dreigend is Darío Cvitanich. De spits zorgde dat team rood tijdens de partijvorm over doelpunten niet te klagen had. Rasmus Lindgren heeft geen antwoord op de sleepbeweging van Cvitanich.
De Ajacieden begonnen de training met evenwichtsoefeningen. Herstel- en conditietrainer René Wormhoudt doet de balansoefeningen steevast voor.
Daylon Claasen en Javier Martina vormden een drietal samen met Vurnon Anita. Het drietal kwam de intensieve balvaardigheidsoefeningen prima door.
Robbert Schilder hoopt tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC weer bij de selectie te zitten. ,,Het gaat vooruit, maar een verrekking in de knie is een lastige blessure'', vertelde de Amstelvener nadat hij voor het eerst weer met de bal had getraind.
Met Darko Bodul beschikte het blauwe team over een echte goalgetter. De spits van Jong Ajax liet Dennis Gentenaar en Roy Ouwerkerk met regelmaat kansloos.
Ook Evander Sno pakte zijn doelpuntjes mee. De middenvelder kon echter niet voorkomen dat team geel met Rasmus Lindgren, Ismaïl Assati, Leonardo, Javier Martina en Oleguer met de toernooizege aan de haal ging.
Door de vele interlandverplichtingen van Ajacieden trainde een aantal spelers van Jong Ajax mee. Toby Alderweireld, John Goossens en Darko Bodul vormden een groep met Kennedy en Vurnon Anita.