Menu
Schilderijen Henk Veen brengen veel geld op

Schilderijen Henk Veen brengen veel geld op

De duo-schilderijen van kunstschilder Henk Veen en diverse bekende Nederlanders brachten afgelopen zondag €14.800 op. Hoogtepunt van de veiling was het exclusieve kunstwerk van Johan Cruijff.

'Alleen kun je niets, je moet het samen doen.' Met de samenwerking tussen kunstschilder Henk Veen en diverse BN'ers is een bedrag van 14.800 euro opgehaald. 'Alleen kun je niets, je moet het samen doen.' Met de samenwerking tussen kunstschilder Henk Veen en diverse BN'ers is een bedrag van 14.800 euro opgehaald.

De kunstwerken van Henk Veen gingen tweede paasdag onder de hamer in de Amsterdamse Bijenkorf. Onder leiding van veilingmeester Arne Everwijn van het gerenommeerde veilinghuis Christie’s werd een bedrag opgehaald van € 14.800. De opbrengst van de schilderijen komt ten goede aan de Johan Cruyff Foundation.

Twee weken lang bundelden diverse bekende Nederlanders hun krachten samen met de beroemde kunstschilder Henk Veen voor een ‘elftal’ aan schilderijen. De creatieve BN’ers die hun hulp verleenden voor de expressieve duo-schilderijen zijn onder andere Johan Cruijff, Danny de Munk, Nicolette van Dam en Humberto Tan.

Kijk hier voor meer informatie over de Johan Cruyff Foundation >>