Menu
Schrijf je in voor de Ajax Run

Schrijf je in voor de Ajax Run

Ajax organiseert op zondag 25 oktober voor het tweede jaar op rij de Ajax Run. Na de succesvolle eerste editie in 2014 heeft Ajax besloten om de Ajax Run voortaan jaarlijks te organiseren. De Ajax Run is een initiatief van Ajax in samenwerking met de Ajax Foundation, de Amsterdam ArenA en Scheffer Team.

Naast de 5 en 10 km wordt er dit jaar wederom een kidsrun en een businessrun georganiseerd. Ook voor rolstoelgebruikers is het mogelijk om deel te nemen. Omdat Ajax deze middag om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen Vitesse speelt zal het programma dit jaar wat eerder beginnen. Momenteel bespreekt Ajax met diverse partijen de mogelijkheid om de uitwedstrijd live uit te zenden.

Programma
12:00 uur Start Kidsrun
12:30 uur Start 5 km
13:15 uur Start 10 km

De start van de Ajax Run is naast de Amsterdam ArenA. De finish van de Ajax Run is net als vorig jaar in de ArenA. Diverse Ajax-prominenten hebben hun deelname inmiddels toegezegd. De netto-opbrengsten van dit evenement komen dit jaar volledig ten goede aan de organisatie van de Ajax Foundation G-dag, een sportdag voor jongeren met een beperking. Via de website www.ajaxrun.nl is het mogelijk om je in te schrijven voor een van de afstanden. Daarnaast vind je hier alle informatie over het evenement.

Inschrijven Ajax Run