Menu
Schrijf je in voor de Ajax Talentendagen (camps en clinics)

Schrijf je in voor de Ajax Talentendagen (camps en clinics)

Jonge voetbaltalenten kunnen zich deze week inschrijven voor de Ajax Talentendagen op locatie. Ben je geboren in 2003, 2004, 2005 of 2006 en droom je van een voetbalcarrière bij Ajax? Schrijf je dan nu in en maak kans op een voetbalstage bij Ajax of Almere City FC. Misschien ben jij dan wel het nieuwe Ajax-talent!

De Ajax-trainers zullen in de maand september op drie verschillende locaties aanwezig zijn. De eerste training is op woensdag 12 september bij FC Almere. Een week later, op 19 september zijn de trainers in Nieuw-Vennep bij FC VVC. De derde training van de Ajax Talentendagen vindt plaats bij FC Purmerend op 26 september 2012.

Talenten uit 2006
Alle deelnemers uit 2006 maken kans om geselecteerd te worden voor een snuffelstage bij Ajax op jeugdcomplex de Toekomst. Tijdens deze snuffelstage krijg je training van Ajax-jeugdtrainers. Vervolgens kan je geselecteerd worden voor een voetbalstage in oktober of november.

Talenten uit 2004 en 2005
Alle deelnemers uit 2004 en 2005 maken kans op een plaats in het Ajax-regioteam tijdens het jaarlijkse Ajax HETT-toernooi op sportcomplex de Toekomst. Voorafgaand aan dit toernooi is er een trainingsdag waar je door Ajax-jeugdtrainers wordt getraind. De trainingsdagen zijn begin en half oktober. Deelnemers uit 2004 kunnen zich plaatsen voor het HETT-toernooi dat begin november wordt gehouden. Ben je geboren in 2005? Dan strijd je om een plek op het HETT-toernooi van eind oktober.

Talenten uit 2003
Alle deelnemers uit 2003 maken kans om ingedeeld te worden in de elitegroep van de Ajax Talentendagen in de voorjaarsvakantie (regio Noord).

Schrijf je snel in via onderstaande link!

Inschrijfformulier