Menu
Scoor een vaste plaats in de ArenA

Scoor een vaste plaats in de ArenA

Wil je in het nieuwe seizoen alle thuiswedstrijden in de competitie van landskampioen Ajax bijwonen? Bestel dan nu een Ajax-Seizoenskaart (SCC). Vanaf nu zijn seizoenkaarten voor de tweede ring voor iedereen verkrijgbaar. Je hebt al een SCC vanaf 274,50 euro. Zorg dat je geen wedstrijd mist in de Amsterdam ArenA!

Naast een vaste plaats bij alle competitieduels in de ArenA profiteer je als seizoenkaarthouder ook van veel voordelen. Zo krijg je voorrang bij het kopen van kaarten voor wedstrijden in de UEFA Champions League en de KNVB Beker. Daarnaast krijg je op vertoon van je Ajax-SCC korting in de Official Ajax Fanshop.

Bel nu met de afdeling Supporterszaken op telefoonnummer 020 3 111 444 en zorg je dat je er in het nieuwe seizoen bij bent!

Speciaal omdat het woensdag de eerste dag is waarop iedereen een seizoenkaart kan aanschaffen is zijn telefoonlijnen van 10:00 tot 18:30 uur geopend. Op de overige werkdagen gelden de reguliere openingstijden. Onze medewerkers stellen alles in staat om je zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan, maar houdt rekening met een wachttijd.

Meer informatie over Ajax Tickets & Travel