Menu
Scoort Blind opnieuw tegen Roda JC?

Scoort Blind opnieuw tegen Roda JC?

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 is voor alle Ajacieden hét document om terug te blikken op het afgelopen kampioensjaar. Als Daley Blind het Jaarboek doorbladert, zal hij bij de terugblik op Ajax – Roda JC een glimlach waarschijnlijk niet kunnen onderdrukken.

De Ajacieden van Frank de Boer ontvingen Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 tijdens het trainingskamp in De Lutte. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2013-2014 dus. Bij de hoofdrolspelers in het rijk geïllustreerde boek mag de terugblik op het voorbije succesvolle seizoen uiteraard niet ontbreken in de kast. Ajax opent de Eredivisie vrijdag (20:00 uur) met een thuiswedstrijd tegen Roda JC.

De week waarin Ajax – Roda JC afgelopen seizoen werd gespeeld was een bijzondere voor Blind. Luttele dagen na zijn debuut in het Nederlands elftal, tekende de linksback in de ArenA tegen de Kerkradenaars voor zijn eerste officiële treffer als Ajacied.

Daley Blind tekende in de laatste editie van Ajax - Roda JC voor zijn eerste officiële Ajax-treffer. Daley Blind tekende in de laatste editie van Ajax - Roda JC voor zijn eerste officiële Ajax-treffer.

‘De scorende Ajacied moet zich deze week in een fijne voetbaldroom wanen’, valt terug te lezen in het 176 pagina’s tellende boek. ‘Op zijn midweekse debuut tegen Italië laat Blind junior zijn eerste Ajax-treffer volgen. Met die fraaie prestatie bemachtigt de vleugelverdediger deze week dus een dubbele notering in de clubgeschiedenis van Ajax.’

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012 - 2013 (inclusief dvd)
Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 9789048817412


Het Ajax Jaarboek is ook direct te bestellen in de online shop van Ajax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 online