Menu
Scoren als Zivkovic tijdens Ajax Clinic

Scoren als Zivkovic tijdens Ajax Clinic

Begin deze maand was de eerste Ajax Clinic in een reeks drie clinics deze zomervakantie. Ajax.nl was aanwezig om te praten met een van de deelnemers. Zo spraken we de 10-jarige Mischa (10) die is begonnen aan de best mogelijke voorbereiding op zijn nieuwe seizoen.

‘Zag je mij net scoren als Zivkovic?’, klinkt het als Micha op fraaie wijze een doelpunt maakt. De 10-jarige voetballer kwam eerder op de ochtend vol verwachting aan op de Toekomst, klaar om te trainen als een echte Ajax-speler. Na de registratie, richting de kleedkamer. Klaar om een Ajax-speler voor een dag te zijn.

Scheenbeschermers om, veters strikken en een Ajax Clinic-trainingsshirt aan. De trainer vertelt Robin en de andere teamgenoten in team Lasse Schöne wat deze kampioenen vandaag te wachten staat. Na de briefing van de trainer is het tijd voor de opening. Een lange rij met trappelende kicksen komt het veld op. De Ajax-marsch klinkt luid door de boxen en de kampioensschalen worden trots in de lucht gehouden onder luid applaus van de meegekomen ouders en familie.

Na een groepsfoto en stevige warming-up begint de eerste trainingsronde. Deze zomervakantie staat elke linie centraal. De bewegingen van de Ajax-verdediger Joël Veltman, de passes van middenvelder Daley Blind en de passeerbewegingen van aanvaller Lasse Schöne. De trainingsgroepen beginnen enthousiast aan de verschillende oefeningen die de Ajax-trainers uitleggen en voordoen. Verdedigen, omschakelen, passeren, afmaken op doel. Geen beweging die geheim blijft voor de deelnemers.

Ben jij net als Mischa lid van de Ajax Kids Club? Dan kan jij je nu nog inschrijven met 10 procent korting voor de laatste Ajax Clinic deze zomervakantie. Deze wordt gehouden op zaterdag 19 juli. Schrijf je snel in via onderstaande link.

Aanmelden Ajax Clinic 19 juli