Menu

Scoren, die handtekening

Eindelijk was het zover. Na de presentatie van de spelers op het podium mochten de fans zich in een lange rij begeven om handtekeningen te scoren.

Voor de spelers zelf was het een simpel karweitje. Ze stonden op een plaats en voor hen langs trok de stoet supporters. De spelers waren ook in twee groepen verdeeld. De ene helft stond aan de linkerkant van P2, de andere helft aan de rechterkant.

Bogdan Lobont stond aan het einde van de rij spelers die aan de kant van de Toekomst opgesteld waren. De doelman stond als een geleerd en strenge meester achter de tafel. Hij wilde gerust zijn handtekening zetten, maar niet bij het hoofd van Yakubu! Met een subtiele handbeweging vroeg hij of de fans de kaart konden draaien.

Hij kreeg ook vragende gezichten die zijn gelaat aandachtig bestudeerden en vervolgens verwoed in het boekje gingen bladeren. Om teleurgesteld aan het einde te komen. Geen Lobont. Maar de doelman pakte vervolgens het boekje op en tekende stoicijns bij zijn portret op de eerste pagina.