Menu
SDA en Ajax verlengen samenwerking

SDA en Ajax verlengen samenwerking

Ajax en SDA Print+Media hebben voorafgaande aan Ajax - Cambuur een nieuw suppliers-contract ondertekend. De verlengde samenwerkingsovereenkomst heeft een looptijd van 3 jaar en loopt daardoor tot en met 30 juni 2017.

SDA Print+Media drukt onder meer voor iedere wedstrijd de Ajax Kick Off en heeft afgelopen jaar de opmaak verzorgd van de Ajax dvd ‘De Trilogie’. Deze derde verlenging geeft aan dat de band tussen Ajax en Official Supplier SDA hecht is. Hoe kan het ook anders met twee bedrijven die zo diep verankerd zijn in de Amsterdamse samenleving. SDA Print+Media is de voortzetting van de Amsterdamse Stadsdrukkerij, die sinds 1735 al het gemeentelijke drukwerk heeft verzorgd. Al is Ajax nog niet zo oud, de Amsterdamse wortels zijn onmiskenbaar van beide bedrijven.

Marketing directeur Edwin van der Sar reageert verheugd: ,,Sinds 2007 verzorgt SDA al het drukwerk en aanverwante diensten voor Ajax en door deze verlenging blijven zij dat nog minimaal 3 jaar voor ons doen. De continuering van dit suppliership laat zien dat we vanuit Ajax veel waarde hechten aan langdurige samenwerkingsverbanden."

Mickey Gude van SDA proost met de Ajacieden Edwin van der Sar, Michael Kinsbergen (directie), Bas van Rossum en Bob Hansen (sponsoring) op de verlengde samenwerking. Mickey Gude van SDA proost met de Ajacieden Edwin van der Sar, Michael Kinsbergen (directie), Bas van Rossum en Bob Hansen (sponsoring) op de verlengde samenwerking.

Algemeen directeur van SDA, Mickey Gude, is ook zeer content met de contractverlenging en trots dat de drukwerkspecialist zijn naam mag blijven verbinden aan Ajax. ,,Investeren in sportmarketing is een middel om de naamsbekendheid van de SDA te vergroten en de binding te versterken met onze relaties. Velen worden maar wat graag uitgenodigd voor een Ajax-wedstrijd in de ArenA. SDA Print+Media spiegelt zich graag aan de uitstraling van een club als Ajax. Gezamenlijk rendement en wederzijdse loyaliteit staan daarbij hoog in het vaandel."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees