Menu
Seizoenkaarten uitverkocht

Seizoenkaarten uitverkocht

Binnen slechts 3 dagen na de herstart van de seizoenkaartverkoop waren alle resterende beschikbare seizoenkaarten voor het seizoen 2017/18 uitverkocht. Dit betekent dat er een recordaantal is verkocht.

Naast de tienduizenden huidige trouwe seizoenkaarthouders, waarvan ruim 95% verlengde, mogen we ook ruim 5.000 nieuwe seizoenkaarthouders begroeten in het nieuwe seizoen. Net als de afgelopen seizoenen is ervoor gekozen om niet alle plaatsen aan een seizoenkaart te koppelen. Zo hebben Ajacieden zonder een seizoenkaart ook de mogelijkheid om onze thuisduels te bezoeken.  

Losse kaartverkoop
Ten opzichte van vorig seizoen zijn er door het toegenomen aantal verkochte seizoenkaarten minder losse kaarten beschikbaar. De verkoop van deze losse kaarten start op 10 juli. Voor welke wedstrijden dit geldt en andere relevante informatie delen wij enkele dagen nadat het speelschema bekend is.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de kaartverkoop van onze thuisduels in de Eredivisie en Europa? Laat dan hier je gegevens achter. We informeren je dan persoonlijk wanneer de kaartverkoop start.

Met voorrang kaarten kopen?
Wil je komend seizoen met voorrang kaarten kunnen kopen? Bestel dan hier je eigen Ajax Club Card of word lid van de supportersvereniging Ajax.

Bestel Club CardLidmaatschap SVA