Menu
Seizoenkaarten voor seizoen 2019-2020 uitverkocht

Seizoenkaarten voor seizoen 2019-2020 uitverkocht

De seizoenkaarten voor het seizoen 2019-2020 zijn bijzonder snel uitverkocht. Dit komt voornamelijk door het record verlengingspercentage van maar liefst 98 procent. Om iedere Ajax-fan de kans te bieden een thuisduel te bezoeken, is er besloten om de rest van de stoelen los (per wedstrijd) te verkopen.

Start losse kaartverkoop Eredivisie en Johan Cruijff Schaal
Meer informatie over de losse kaartverkoop voor de Eredivisie-duels en de kaartverkoop voor de Johan Cruijff Schaal volgt later deze maand. We raden je aan om de Ajax-kanalen goed in de gaten te houden.

Wil je als 1e op de hoogte zijn wanneer de losse kaartverkoop start? Laat dan hier je gegevens achter. Dan ontvang je van ons bericht wanneer de verkoop begint.

Ajax Club Card
Voor enkele wedstrijden is het alleen mogelijk om kaarten te kopen als je in bezit bent van een Ajax Club Card. Daarmee heb je voorrang op niet-Club Cardhouders bij de kaartverkoop. Vraag hier je Club Card aan.

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax
Wil je - na de seizoenkaarthouders - met voorrang kaarten bestellen voor alle wedstrijden in het nieuwe seizoen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax.

Lees ook: De belangrijkste data in de zomer zijn bekend!

Tekst en beeld: Ajax.nl