Menu
Seizoenkaartverkoop start maandag 26 maart

Seizoenkaartverkoop start maandag 26 maart

Ajacieden met een seizoenkaart (met uitsluitsel van de F-Side) kunnen vanaf maandag 26 maart om 12:00 uur tot en met 31 mei hun kaart verlengen. Ook start dan de verkoop van seizoenkaarten. Omdat alle kaarten worden vervangen heeft Ajax een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

Verlenging seizoenkaarten
Ajax heeft besloten om de seizoenkaartprijzen, net als vorig seizoen, niet te verhogen, maar alleen te indexeren met 1,4%. Dat betekent dat deze zijn meebewogen met de Nederlandse inflatie. Dit brengt, afhankelijk van de plaats, een stijging tussen de € 2 en € 11 met zich mee. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 31 mei verlengen. Na deze datum gaan niet-verlengde seizoenkaarten de verkoop in.

Verkoop seizoenkaarten
Ajacieden die dit jaar geen seizoenkaart hadden, kunnen voor de vakken 411, 412, 413, 419, 420, 421, 422 en 423 kaarten kopen. Begin juni komen dan nog enkele niet-verlengde seizoenkaarten vrij. Op basis van voorgaande jaren is dit naar verwachting een fractie van het totale aantal kaarten. Vorig seizoen zijn alle beschikbare seizoenkaarten verkocht. Geïnteresseerden moeten er dus snel bij zijn.

F-Side
Ajacieden die een seizoenkaart voor de F-Side hebben, kunnen vanaf 3 mei verlengen. Vanaf dat moment is het namelijk helder wie er minimaal 11 thuisduels hebben bezocht.  

Ontwerpwedstrijd seizoenkaart
Alle Ajacieden krijgen vanaf maandag 12:00 uur ook de mogelijkheid om een seizoenkaartontwerp in te dienen op een speciale actiesite.

Uit de inzendingen kiest de spelersgroep de 10 mooiste designs. Vervolgens kunnen alle Ajacieden op hun favoriete kaart stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt uiteindelijk gebruikt voor de nieuwe seizoenkaart.

Inzenden kan tot en met 16 april. Voor 22 april is de top 10 bekend en kunnen Ajacieden stemmen. De uiteindelijke winnaar wordt voor de wedstijd Ajax – AZ bekendgemaakt.

Meer informatie volgt hierover volgende week.