Menu
Seizoenkaartverlenging 2017-2018

Seizoenkaartverlenging 2017-2018

Met het einde van het seizoen in zicht, kunnen de meeste Ajacieden met een seizoenkaart vanaf vrijdag tot en met 31 mei hun kaart verlengen. Er is besloten om de seizoenkaartprijzen niet te verhogen, maar wel te indexeren. Dit brengt, afhankelijk van de plaats, een stijging van €2,50 tot €7 met zich mee. Vanaf vrijdag 10:00 uur staan alle reserveringen klaar in ‘Mijn Ajax’.

Familievak en kinderkorting
Met ingang van het nieuwe seizoen kunnen kinderen tot en met 13 jaar samen met hun ouders of verzorgers in het familievak plaatsnemen. De ideale omgeving voor jonge Ajacieden. Daarbij ontvangen zij in dit vak ook nog eens 50% kinderkorting.

Uiteraard krijgen de jonge seizoenkaarthouders die nu verspreid over het stadion zitten en ook kinderkorting hebben, als eerste de kans om samen met hun ouders of verzorgers een verhuisverzoek in te dienen. Zij ontvangen vrijdag een mail waarin alles wordt uitgelegd. Zoals altijd geldt de kinderkorting voor jongens en meisjes tot en met 13 jaar. Daarbij hanteren we 1 augustus 2017 als meetpunt.  

F-Side
Vertegenwoordigers van de F-Side gaan een voorstel indienen bij de directie van Ajax. Het onderwerp van dit voorstel is de opkomst van seizoenkaarthouders op de F-Side tijdens competitiewedstrijden. Rond half april is er meer duidelijkheid over dit voorstel en worden de betrokkenen geïnformeerd over het eerder genoemde voorstel. Ingezetenen van de F-side kunnen vanaf vrijdag al wel hun seizoenkaart verlengen.  

Interesse in een seizoenkaart?
Wil jij een eigen plek bij alle 17 thuisduels van Ajax in de Eredivisie en voorrang op kaarten voor Europese wedstrijden en bekerduels? Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter. Zodra de verkoop begint, ontvang je direct bericht.

FORMULIER