Menu
Selectie Ajax voor bekerfinale

Selectie Ajax voor bekerfinale

Frank de Boer heeft zijn wedstrijdselectie rond voor de finale van de KNVB Beker, zondag in de Kuip tegen PEC Zwolle. In vergelijking met de afgelopen competitiewedstrijd tegen ADO, keren Daley Blind, Ricardo van Rhijn en Mike van der Hoorn weer terug op de lijst met 18 namen.

Van Rhijn en Blind waren geschorst voor het duel met ADO Den Haag, maar behoren voor de bekerfinale tegen PEC natuurlijk wel weer bij de wedstrijdselectie. Hun terugkeer gaat ten koste van Jairo Riedewald en Kenny Tete. Joël Veltman is er niet bij zondag in Rotterdam vanwege een schorsing. Zijn plek wordt ingenomen door Mike van der Hoorn.

Ajax werkte zaterdag in de Amsterdam ArenA zijn laatste training af op weg naar de bekerfinale. Het was een uitgebreide sessie, met onder andere partijvormen, standaardsituaties en diverse afrondoefeningen. Niklas Moisander deed volop mee, en lijkt fit genoeg om zondag in de basis te starten. Of dat daadwerkelijk gebeurt, weten we natuurlijk zondagmiddag pas.

Siem de Jong was ook van de partij in de ArenA, maar de aanvoerder trainde nog altijd apart van de groep met Pim van Dord.


Selectie voor finale KNVB Beker

Kenneth Vermeer
Ricardo van Rhijn
Niklas Moisander
Christian Poulsen
Mike van der Hoorn
Lerin Duarte
Kolbeinn Sigthórsson
Bojan
Nicolai Boilesen
Daley Blind
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Jasper Cillessen
Stefano Denswil
Thulani Serero
Ruben Ligeon
Lesly de Sa
Ricardo Kishna

Tekst en foto's: Ajax.nl

Joël Veltman mist het duel met Zwolle vanwege een schorsing. Joël Veltman mist het duel met Zwolle vanwege een schorsing.
Ricardo van Rhijn is er weer bij tijdens de bekerfinale. Ricardo van Rhijn is er weer bij tijdens de bekerfinale.
Christian Poulsen doet nog wat extra oefeningen na de training. Christian Poulsen doet nog wat extra oefeningen na de training.
Bojan en Davy Klaassen werken vlak voordat de sessie er op zit nog wat af op doel. Bojan en Davy Klaassen werken vlak voordat de sessie er op zit nog wat af op doel.
Pim van Dord stoomt Siem de Jong klaar voor een rentree. Pim van Dord stoomt Siem de Jong klaar voor een rentree.