Menu
Selectie Ajax voor Dubai Cup is rond

Selectie Ajax voor Dubai Cup is rond

Adrie Koster heeft zijn selectie voor de Dubai Cup helemaal rond. In totaal reizen vrijdag 25 spelers af naar de Verenigde Arabische Emiraten. Kenneth Perez is ook van de partij.

Ajax doet dit jaar mee aan de Dubai Cup. Officieel heet het toernooi het Mohammed bin Rashid International Football Championship. Ajax doet dit jaar mee aan de Dubai Cup. Officieel heet het toernooi het Mohammed bin Rashid International Football Championship.

Perez mag zich sinds maandag weer Ajacied noemen. De Deen werd afgelopen zomer verkocht aan PSV, maar keert nu weer terug bij Ajax. In Dubai wacht hem een hernieuwde kennismaking met zijn oude collega’s.

Edgar Davids, Thomas Vermaelen, Leonardo en Gregory van der Wiel zijn ook van de partij. Ajax hoopt dat de vier spelers, die kampten met blessures, weer hun eerste speelminuten gaan maken.

Ajax opent de Dubai Cup (de officiële naam luidt Mohammed bin Rashid International Football Championship) zaterdag met een wedstrijd tegen Internazionale. VfB Stuttgart en Internacional zijn de twee andere deelnemers aan het toernooi.


Meer informatie over de Dubai Cup?
Ga naar de website van het toernooi.>>

Selectie Ajax Dubai Cup:


Maarten Stekelenburg
John Heitinga
Thomas Vermaelen
Urby Emanuelson
Hedwiges Maduro
Kennedy Bakircioglu
Ismael Urzaiz
Klaas Jan Huntelaar
Albert Luque
Leonardo Vitor Santiago
Erik Heijblok
Edgar Davids
Luis Suarez
Jan Vertonghen
Gabriel Garcia de la Torre
Dennis Rommedahl
George Ogararu
Robbert Schilder
Mitchell Donald
Gregory van der Wiel
Dennis Gentenaar
Jurgen Colin
Jan-Arie van der Heijden
Siem de Jong
Kenneth Perez