Menu
Selectie Ajax weer compleet

Selectie Ajax weer compleet

Na al het interlandvoetbal van de voorbije dagen kwam de selectie van Ajax weer bij elkaar. De meeste internationals hielden het donderdagmiddag bij een korte looptraining.

Alfons Groenendijk werkte met de internationals een korte looptraining af. Thomas Vermaelen, die woensdag met België verloor van Marokko, bepaalt het tempo. Alfons Groenendijk werkte met de internationals een korte looptraining af. Thomas Vermaelen, die woensdag met België verloor van Marokko, bepaalt het tempo.
Dennis Rommedahl blijft met Jan Vertonghen na de uitlooptraining nog heel even op het trainingsveld. De Deens en de Belgisch international mikken de bal (met succes) vanaf de achterlijn in het het doel. Dennis Rommedahl blijft met Jan Vertonghen na de uitlooptraining nog heel even op het trainingsveld. De Deens en de Belgisch international mikken de bal (met succes) vanaf de achterlijn in het het doel.
Siem de Jong trainde nog apart van de groep. De aan zijn lies geblesseerde middenvelder maakte een goede indruk en kon weer flink met de bal aan de slag. Siem de Jong trainde nog apart van de groep. De aan zijn lies geblesseerde middenvelder maakte een goede indruk en kon weer flink met de bal aan de slag.
Klaas Jan Huntelaar was donderdag ook weer van de partij. De spits was woensdag in Wenen de uitblinker bij Oranje. Hij maakte in het oefenduel met Oostenrijk twee doelpunten. Klaas Jan Huntelaar was donderdag ook weer van de partij. De spits was woensdag in Wenen de uitblinker bij Oranje. Hij maakte in het oefenduel met Oostenrijk twee doelpunten.
Maarten Stekelenburg zou normaal gesproken woensdag onder de lat hebben gestaan bij Oranje. Maar de doelman moest zich afmelden bij bondscoach Marco van Basten vanwege privé-omstandigheden. Donderdag was hij wel weer van de partij bij de Ajax-training. Maarten Stekelenburg zou normaal gesproken woensdag onder de lat hebben gestaan bij Oranje. Maar de doelman moest zich afmelden bij bondscoach Marco van Basten vanwege privé-omstandigheden. Donderdag was hij wel weer van de partij bij de Ajax-training.
Een echte 'Ajax-duif' landde donderdagmiddag nog even op het trainingsveld naast de ArenA. Een echte 'Ajax-duif' landde donderdagmiddag nog even op het trainingsveld naast de ArenA.