Menu
Selectie nogmaals gekiekt

Selectie nogmaals gekiekt

Bijna drie maanden nadat de selectie werd vereeuwigd op de Nieuwmarkt gingen de Ajacieden nogmaals collectief op de foto. In de ArenA werden enkele bijzondere selectiefoto's gemaakt. De gasten van hoofdsponsor ABN AMRO tekenden voor de opvallendste teamfoto.

De Ajacieden poseerden dit keer niet op de Nieuwmarkt, voor restaurant In De Waag in het hart van Amsterdam. De tweede 'fotoshoot' werd afgewerkt in de Amsterdam ArenA. De fotograaf (rechts) en enkele medewerkers van Ajax voorzagen de trainers en spelers van aanwijzingen. Alles om tot een fraaie selectiefoto te komen. Albert Luque, Luis Suarez en trainer Adrie Koster waren, vergeleken met de eerste fotoshoot eind juli, de nieuwe gezichten op de selectiefoto.
Zestien Chinese gasten van ABN AMRO werden vereeuwigd met de selectie. Het zestiental behoort tot het topkader van The Agricultural Bank of China. Tien weken lang maken medewerkers van Ajax' hoofdsponsor de gasten wegwijs in het 'westers bankieren'.
Enkele Ajax-supporters, waaronder Martien Schuringa, waren aanwezig bij het bijzondere fotomoment. Schuringa had een presentje meegebracht voor alle Ajacieden. John Heitinga, een favoriet van Schuringa, kreeg een kalender van Snoopy.
De selectie staat bijna klaar voor het maken van de nieuwste selectiefoto.
Er werd ook een selectiefoto gemaakt met materiaalman Fred. De Ajacied nam trots lachend zijn plekje in tussen de keepers Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar.
Thomas Vermaelen poseerde op krukken. De Belg is herstellende van een blessure aan zijn linkerenkel. De krukken werden overigens vakkundig buiten beeld gelaten op de selectiefoto.
Het eindresultaat: de complete en actuele Ajax-selectie in de Amsterdam ArenA.