Menu
Selectie voor bekerduel met ASWH

Selectie voor bekerduel met ASWH

Frank de Boer heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor de bekerwedstrijd tegen ASWH. Mickey van der Hart, Elton Acolatse en Stanislav Lobotka zijn de opvallendste namen op de lijst van 18.

Frank de Boer heeft al gezegd dat Mickey van der Hart tegen ASWH het doel verdedigt. Kenneth Vermeer deed maandag mee met Jong Ajax omdat De Boer verwachtte dat hij in die wedstrijd meer te doen zou krijgen dan dinsdag tegen ASWH. Vermeer zit tijdens het bekerduel wel op de bank. Eerste doelman Jasper Cillessen heeft een paar dagen vrijaf gekregen. Voor Van der Hart wordt het zijn debuut in Ajax 1. Elton Acolatse en Stanislav Lobotka kunnen ook debuteren, zij zaten zelfs nooit eerder bij de selectie tijdens een officiële wedstrijd van Ajax 1.

Ruben Ligeon keert terug in de selectie en maakt tegen ASWH ook zeker minuten. Zijn teenblessure is sneller hersteld dan verwacht, dus dat is een meevaller voor de staf. Nicolai Boilesen is ziek en doet dinsdag niet mee. Lasse Schöne ontbreekt vanwege enkelklachten, opgelopen tegen RKC. Niklas Moisander (knie), Lerin Duarte (enkel), Bojan (hamstring) en Lesly de Sa (bovenbeen) zijn er ook nog niet bij.

Selectie:

Kenneth Vermeer
Ricardo van Rhijn
Christian Poulsen
Mike van der Hoorn
Viktor Fischer
Kolbeinn Sigthórsson
Siem de Jong
Joël Veltman
Lucas Andersen
Daley Blind
Davy Klaassen
Danny Hoesen
Stefano Denswil
Thulani Serero
Ruben Ligeon
Mickey van der Hart
Stanislav Lobotka
Elton Acolatse

Ajax - ASWH wordt dinsdag gespeeld in de Amsterdam ArenA en begint om 18:45 uur. Er zijn nog kaarten voor dit duel.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Koop hier je kaarten voor Ajax - ASWH