Menu
Selectie voor duel met Shimizu S-pulse

Selectie voor duel met Shimizu S-pulse

Ajax speelt op woensdag 13 april een benefietwedstrijd tegen het Japanse Shimizu S-pulse. Trainer Frank de Boer geeft voor dit duel enkele basisspelers rust en heeft de verder vertrouwde wedstrijdselectie aangevuld met talentvolle spelers uit de jeugd en Jong Ajax.

De wedstrijdselectie bestaat uit de volgende spelers:

Jeroen Verhoeven
Marco Bizot
Jan Vertonghen
Eyong Enoh
Miralem Sulejmani
André Ooijer
Nicolas Lodeiro
Demy de Zeeuw
Oleguer
Dario Cvitanich
Roly Bonevacia
Nicolai Boilesen
Aras Özbiliz
Lorenzo Ebecilio
Rodney Sneijder
Florian Jozefzoon
Johan Kappelhof
Dico Koppers
Ricardo van Rhijn

De benefietavond begint om 19:00 uur met muzikale optredens. Naast De Toppers hebben onder meer Xander de Buisonjé, Votown Allstars (Jan Smit, Nick en Simon en de 3J's), Glennis Grace, Kinderen voor Kinderen, dj Dennis van der Geest, Opera Zuid en het Nationale Ballet een optreden toegezegd. De aftrap van de wedstrijd tegen de Japanse eredivisieclub Shimizu S-pulse is om 20:30 uur.

Kaarten voor de benefietavond kosten 5 euro (of 35 euro voor een business seat) en kunnen besteld worden via de website www.nederlandhelptjapan.nl of via www.ticketpoint.nl. Ook de opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar de hulpverlening in Japan. Op 13 april is het vanaf 16:00 uur mogelijk om gratis te parkeren bij de ArenA. De parkeerkosten die je normaal gesproken maakt zou je aan het goede doel kunnen doneren.

Foto en tekst: Ajax.nl