Menu
Selectie voor trainingskamp De Lutte

Selectie voor trainingskamp De Lutte

Ajax-trainer Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het trainingskamp in De Lutte. Jan Vertonghen, Ricardo van Rhijn en en Daley Blind keren maandag na vakantie terug in de A-selectie. Theo Janssen hervat de groepstraining na een neusoperatie.

De Ajacieden van De Boer trainen maandagochtend eerst (besloten) op sportpark de Toekomst. Na de lunch staat de spelersbus klaar om spelers en staf naar De Lutte te brengen. Later op de dag (18:00 uur) staat de eerste Ajax-training gepland bij SV De Lutte.

Buiten de dagelijkse trainingen om bij SV De Lutte speelt Ajax deze week twee oefenwedstrijden. Woensdag staat vanaf 19:00 uur Oldenzaal - Ajax op het programma. Zaterdag wordt de trainingsweek afgesloten met een treffen met en bij Emmen. De wedstrijd in Emmen begint om 15:00 uur. De Amsterdammers speelden afgelopen zaterdag hun eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding. De wedstrijd tegen SV Huizen leverde Ajax een 1-3 overwinning op.

De complete selectie van De Boer:

Kenneth Vermeer
Toby Alderweireld
Jan Vertonghen
Vurnon Anita
Miralem Sulejmani
Kolbeinn Sigthórsson
Siem de Jong
Lorenzo Ebecilio
Theo Janssen
Davy Klaassen
Derk Boerrigter
Jasper Cillessen
Aras Özbiliz
Thulani Serero
Dico Koppers
Jody Lukoki
Ricardo van Rhijn
Mickey van der Hart
Ruben Ligeon
Joël Veltman
Stefano Denswil
Mitchell Dijks
Roly Bonevacia
Lesley de Sa
Sven Nieuwpoort
Viktor Fischer
Daley Blind

Ajax.nl en Ajax TV doen dagelijks verslag van het trainingskamp van Ajax in De Lutte. Volg het trainingskamp ook via de officiële social media van Ajax op Twitter (@AFCAjax) en Facebook.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees