Menu
Sengled stelt zich voor

Sengled stelt zich voor

Sengled is een high-tech onderneming gespecialiseerd in de productie en verkoop van onder andere LED-producten. De toonaangevende fabrikant van LED-technologie is gevestigd in Jiaxing, China en heeft tal van nationale- en internationale vestigingen in o.a. Duitsland en de Verenigde Staten. Sinds 2007 heeft de focus op kwaliteit en innovatie Sengled geholpen om lange termijn partnerships met wereldwijde leveranciers vast te stellen.

Met de introductie van Pulse by Sengled ™, een innovatieve draadloze audiolamp, heeft Sengled onlangs een revolutie veroorzaakt op gebied van LED-technologie. Pulse bundelt licht en geluid in één naadloos systeem en zorgt hiermee voor een unieke ervaring thuis of op kantoor. De lampen zijn onder meer beschikbaar via www.sengledplus.com.

Pulse by Sengled is het eerste product uit de nieuwe sengLED+ intelligent lighting familie die de ambities van Sengled goed weergeeft: licht onderdeel maken van lifestyle door consumentenelektronica te integreren met LED-lampen.

Gedurende de samenwerking brengen Sengled en Ajax ook de Wi-Fi LED-lamp Boost by Sengled™ onder de aandacht.

Voor meer informatie ga naar www.sengled.com of www.sengledplus.com.