Menu
Serero: 'Focus nu op Ajax'

Serero: 'Focus nu op Ajax'

Thulani Serero ontbreekt verrassend in de definitieve selectie van Zuid-Afrika voor het toernooi om de Afrika Cup Dat betekent dat de 24-jarige middenvelder eind januari en begin februari gewoon beschikbaar is voor Ajax. Serero: ,,Ik had graag voor mijn land gespeeld. Nu zal ik de knop omzetten en me helemaal op Ajax gaan richten.”

Normaal gesproken zou Serero zich vrijdag 2 januari bij de nationale selectie van Zuid-Afrika melden. De ploeg start die dag de voorbereiding richting de Afrika Cup in Equatoriaal-Guinea. Maar doordat de international niet tot definitieve selectie behoort, meldt hij zich begin 2015 weer bij Ajax. Het is de bedoeling dat hij meegaat op trainingskamp naar Qatar.

Serero baalt dat hij niet tot de 23-koppige selectie van Bafana Bafana zit: ,,Ik vind het erg jammer dat ik niet ben geselecteerd. De Afrika Cup is een speciaal toernooi. Ik had graag voor mijn land gespeeld. Nu zal ik de knop omzetten en me helemaal op Ajax gaan focussen. Er komen direct na de winterstop een aantal belangrijke wedstrijden aan. Daar richt ik me op.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst