Menu
Sfeervolle training richting Klassieker

Sfeervolle training richting Klassieker

Zo'n 3.000 supporters hebben Ajax zaterdagochtend succes gewenst tijdens de openbare training in de Amsterdam ArenA. Daags voor de Klassieker werkte Ajax in een sfeervolle omgeving de laatste oefeningen af richting de wedstrijd in De Kuip.

Het verschil tussen koploper Ajax en Feyenoord bedraagt na 25 van de 34 speelrondes negen
punten. ,,Als wij zondag winnen dan zijn de kansen op de landstitel denk ik wel verkeken voor Feyenoord. Het is daarom belangrijk dat we drie punten uit De Kuip meenemen. We kunnen een goede slag slaan richting het kampioenschap", zei Frank de Boer vrijdag tijdens de persconferentie.

Feyenoord - Ajax begint zondag om 14:30 uur in De Kuip.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax trainde zaterdag voor het laatst richting de Klassieker. Ajax trainde zaterdag voor het laatst richting de Klassieker.
Traditiegetrouw werd de laatste training voor de Klassieker in de ArenA afgewerkt. Traditiegetrouw werd de laatste training voor de Klassieker in de ArenA afgewerkt.
Er waren zo'n 3.000 Ajax-fans naar de openbare training in de ArenA gekomen. Er waren zo'n 3.000 Ajax-fans naar de openbare training in de ArenA gekomen.
Krijgt Ricardo Kishna zondag speelminuten in De Kuip? Krijgt Ricardo Kishna zondag speelminuten in De Kuip?
Frank de Boer in gesprek met Stefano Denswil. Frank de Boer in gesprek met Stefano Denswil.
Niklas Moisander kreeg midweeks rust tegen FC Salzburg. Hij kan uitgerust aan de Klassieker beginnen. Niklas Moisander kreeg midweeks rust tegen FC Salzburg. Hij kan uitgerust aan de Klassieker beginnen.
Laatste oefeningen op weg naar Feyenoord - Ajax. Laatste oefeningen op weg naar Feyenoord - Ajax.
Frank de Boer kan zondag voor de derde keer dit seizoen van Feyenoord winnen. Frank de Boer kan zondag voor de derde keer dit seizoen van Feyenoord winnen.
Lasse Schöne trainde mee. De Klassieker komt echter nog te vroeg voor hem. Lasse Schöne trainde mee. De Klassieker komt echter nog te vroeg voor hem.
De supporters wensen de spelers succes. De supporters wensen de spelers succes.