Menu
Shimizu S-pulse traint naast ArenA

Shimizu S-pulse traint naast ArenA

Ajax speelt op woensdag 13 april een benefietwedstrijd tegen Shimizu S-pulse. Het Japanse team arriveert maandag 15:20 uur op Schiphol. Dinsdag trainen de gasten vanaf 19:00 uur op het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. De wedstrijd tegen de Japanse eredivisieclub vormt de afsluiting van de actiedag ‘Nederland helpt Japan’ die in de ArenA wordt gehouden.

De benefietavond begint om 19:00 uur en diverse artiesten zullen voor de muzikale omlijsting zorgen. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar. Doel van de nationale actie is om steun te betuigen aan de mensen in Japan en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hulpverlening van het Rode Kruis in het rampgebied in Japan. Het Rode Kruis heeft hiervoor rekening 6868 geopend.

Naast De Toppers hebben onder meer ook Xander de Buisonjé, Votown Allstars (Jan Smit, Nick en Simon en de 3J's), Glennis Grace, Kinderen voor Kinderen, dj Dennis van der Geest, Opera Zuid en het Nationale Ballet een optreden toegezegd.

Kaarten

Kaarten voor de benefietavond kosten 5 euro (of 35 euro voor een businessseat) en kunnen besteld worden via de website www.nederlandhelptjapan.nl of via www.ticketpoint.nl. Ook de opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar de hulpverlening in Japan. Op 13 april is het vanaf 16:00 uur mogelijk om gratis te parkeren bij de ArenA. De parkeerkosten die je normaal gesproken maakt zou je aan het goede doel kunnen doneren.

Tekst en foto: Ajax.nl

Bestel je kaarten voor Ajax - Shimizu S-pulse online

Kijk hier voor de website Nederlandhelptjapan.nl