Menu

Sibon gevierde man bij Sheffield

LONDEN (RTR) - Gerald Sibon was zaterdag de gevierde man bij Sheffield Wednesday. De Nederlandse spits zorgde er met zijn doelpunt acht minuten voor tijd voor dat zijn club ten koste van Norwich de vierde ronde van de FA Cup bereikte. Het was het achtste doelpunt van Sibon in dit seizoen.

De winnende treffer (2-1) zorgde voor grote opluchting bij 'the Owles' want vooral in de tweede helft stond Sheffield onder grote druk. Roberts bracht Norwich een kwartier voor tijd langszij. Vier minuten voor rust had Hamshaw de score geopend.

Chelsea bereikte probleemloos de volgende ronde. Jimmy Hasselbaink was een van de doelpuntenmakers in de wedstrijd tegen Peterborough. Op slag van rust tekende hij voor 2-0. De openingsgoal was gemaakt door Zola. Gudjohnsen, Poyet en opnieuw Zola bouwden de voorsprong uit naar een 5-0 overwinning. Bij Chelsea, waar Ed de Goey op de reservebank zat, maakte linksback en Engels international Graeme Le Saux in de tweede helft zijn rentree. Hij was sinds oktober niet meer in actie gekomen.