Menu
Silva's eerste stappen als Ajacied

Silva's eerste stappen als Ajacied

Terwijl zijn nieuwe ploeggenoten woensdagmiddag toeleefden naar de confrontatie met FC Utrecht, werkte Bruno Silva zijn eerste training af als Ajacied. Bekijk hier de foto's.

De eerste voetbalstappen van Bruno Silva als Ajacied. Woensdagmiddag om 16.00 uur verscheen de Uruguayaan voor het eerst op het trainingsveld naast de ArenA. De eerste voetbalstappen van Bruno Silva als Ajacied. Woensdagmiddag om 16.00 uur verscheen de Uruguayaan voor het eerst op het trainingsveld naast de ArenA.
Conditietrainer René Wormhoudt begeleidde Silva woensdag tijdens zijn eerste Ajax-training. Conditietrainer René Wormhoudt begeleidde Silva woensdag tijdens zijn eerste Ajax-training.
De Zuid-Amerikaanse aanwinst doet woensdagavond nog niet mee tegen FC Utrecht. Zondag is hij tegen Vitesse waarschijnlijk wel inzetbaar. De Zuid-Amerikaanse aanwinst doet woensdagavond nog niet mee tegen FC Utrecht. Zondag is hij tegen Vitesse waarschijnlijk wel inzetbaar.
Bij Ajax- FC Utrecht kan Silva zijn ploeggenoten voor het eerst live in actie zien. Eén Ajacied kent hij al door en door: Luis Suarez. De twee Uruguayanen speelden samen bij FC Groningen. Bij Ajax- FC Utrecht kan Silva zijn ploeggenoten voor het eerst live in actie zien. Eén Ajacied kent hij al door en door: Luis Suarez. De twee Uruguayanen speelden samen bij FC Groningen.
Silva zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor vierenhalf jaar. Zijn eerste doel bij Ajax? ,,Dit jaar kampioen worden." Silva zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor vierenhalf jaar. Zijn eerste doel bij Ajax? ,,Dit jaar kampioen worden."