Menu
Sinkgraven inzetbaar tegen Heracles

Sinkgraven inzetbaar tegen Heracles

Daley Sinkgraven keert zaterdagavond terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De middenvelder is volledig hersteld van zijn liesblessure, zo liet Frank de Boer weten op een persconferentie. ,,Hij is helemaal fit en inzetbaar tegen Heracles.”

De Boer heeft over de fitheid van zijn selectie niet te klagen. Enkel Arek Milik is niet inzetbaar. De Pool is geblesseerd aan zijn knie en trainde vrijdag apart van de groep. De Boer: ,,Hij ligt op schema en misschien wel iets voor. Voor het herstel staat ongeveer vier tot zes weken. In het begin ging hij met grote stappen vooruit, daarna heeft hij even een terugslag gehad.”

De trainer liet ook weten dat Viktor Fischer maandagavond opnieuw met Jong Ajax meedoet. Het is al de vierde wedstrijd op rij dat de Deen acte de présence geeft bij de beloften.

Fischers huidige teamgenoten, Leeroy Owusu en Sam Hendriks, waren vrijdag op de training van het eerste van de partij. Met hen kon De Boer een afsluitend partijspel van elf tegen elf spelen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Frank de Boer geniet van de voorjaarszon. Frank de Boer geniet van de voorjaarszon.
Jong Ajax-aanvaller Sam Hendriks was vrijdag ook van de partij. Jong Ajax-aanvaller Sam Hendriks was vrijdag ook van de partij.
Frank de Boer praat bij met Zivkovic, de spits zit zaterdag niet bij de selectie. Frank de Boer praat bij met Zivkovic, de spits zit zaterdag niet bij de selectie.
Nog een vrij nieuw gezicht bij de training van het eerste: Leeroy Owusu. Nog een vrij nieuw gezicht bij de training van het eerste: Leeroy Owusu.
Frank de Boer geeft uitleg aan Anwar El Ghazi. Frank de Boer geeft uitleg aan Anwar El Ghazi.
Arek Milik trainde nog apart van de groep. Arek Milik trainde nog apart van de groep.
De persdag bij Ajax is altijd goed voor behoorlijk veel cameraploegen. De persdag bij Ajax is altijd goed voor behoorlijk veel cameraploegen.
Daley Sinkgraven is fit genoeg om zaterdag in actie te komen. Daley Sinkgraven is fit genoeg om zaterdag in actie te komen.
De Ajacieden blikken vooruit op Heracles - Ajax. De Ajacieden blikken vooruit op Heracles - Ajax.