Menu

Sint bezoekt Ajax-kids

Misschien wist je het nog niet, maar Sint is een échte Ajacied! Speciaal voor de Ajax-kids kwam hij zaterdagmiddag naar het Supportershome bij de ArenA.

Verkleedwedstrijd
Veel kinderen waren verkleed naar het home gekomen, want er werden prijzen uitgereikt voor de best verkleedde Ajacied. Er waren veel Pieten en (hulp-)Sinterklazen te zien, maar ook een kikker, Superman, enkele prinsesjes en een speculaaspop!

Waterfestijn
Voordat Sinterklaas langs zou komen, waren er enkele leuke optredens. Van Serge, zijn chimpansee Coco en eend Joris bijvoorbeeld. Zij vermaakten de aanwezige kinderen met het zingen van liedjes en hun grapjes ('Geinig hè?' 'Yeah...!') Daarna waren Pipo en Polly aan de beurt. Dat was een echt waterfestijn. Pipo en Polly probeerden elkaar nat te maken, maar het waren de kinderen die vlakbij het podium zaken die écht nat werden.

Het hoogtepunt: Sinterklaas
Na alle optredens was het tijd voor het hoogtepunt van de middag: de komst van Sinterklaas. Hij werd ontvangen met 'Zie ginds komt de stoomboot' en nog meer liedjes. De Sint las voor uit het Grote Rode Boek en riep enkele aanwezige kinderen bij hem en z'n Pieten. Natuurlijk had de grote kindervriend ook gedacht aan enkele cadeautjes voor de Ajax-kids. Deze werden aan het eind van het feest uitgedeeld, zodat iedereen heel moe, maar tevreden het supportershome verliet.

Winnaars verkleedwedstrijd Oosterhout en Assen
De winnaars van de verkleedwedstrijd in Oosterhout zijn Rik v.d. Broek en Max Peereboom. In Assen waren Yanniec Heijmel en Mike Monsma het origineels verkleed.
Zij mogen samen met de winnaars uit Amsterdam meedoen aan de Ajax Fun Games.

Foto's: (C)Ron Richel