Menu
Sint bezoekt grote en kleine Ajacieden

Sint bezoekt grote en kleine Ajacieden

Sinterklaas vond in zijn overvolle agenda tijd om zaterdag de hele dag bij Ajax te zijn. Overal werd hij blij ontvangen door kinderen, spelers en trainers.

Eyong Enoh maakte in de korte tijd dat hij nu in Nederland is al kennis met vele typisch Nederlandse dingen. Nu weet hij ook wat de Sinterklaastraditie inhoudt. Eyong Enoh maakte in de korte tijd dat hij nu in Nederland is al kennis met vele typisch Nederlandse dingen. Nu weet hij ook wat de Sinterklaastraditie inhoudt.
Ook Leonardo mocht met zijn zoontje bij Sinterklaas komen. Ook Leonardo mocht met zijn zoontje bij Sinterklaas komen.
Uiteraard wilde Sinterklaas ook trainer Marco van Basten even spreken. Uiteraard wilde Sinterklaas ook trainer Marco van Basten even spreken.
Sinterklaas en zijn Pieten poseren met de kinderen van de spelers. Sinterklaas en zijn Pieten poseren met de kinderen van de spelers.
Nadat de Sint bij de spelers van Ajax 1 was geweest, trok hij naar Diemen waar de jongste Ajax-spelertjes op hem wachtten. Dit duo luistert keurig naar wat Sint hun vertelt. Nadat de Sint bij de spelers van Ajax 1 was geweest, trok hij naar Diemen waar de jongste Ajax-spelertjes op hem wachtten. Dit duo luistert keurig naar wat Sint hun vertelt.
Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink ging een goed gesprek aan met de Goedheiligman. Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink ging een goed gesprek aan met de Goedheiligman.
Sinterklaas en zijn twee Pieten wilden maar al te graag op de foto met de talentjes van Ajax. Sinterklaas en zijn twee Pieten wilden maar al te graag op de foto met de talentjes van Ajax.
Ook de kindertjes van het personeel werden op deze Sinterklaasdag bij Ajax niet vergeten. Ook de kindertjes van het personeel werden op deze Sinterklaasdag bij Ajax niet vergeten.