Menu
Sinterklaas in de ArenA!

Sinterklaas in de ArenA!

Binnenkort komt de Sint aan in Nederland en hij zal op 23 november zijn feest grootser dan ooit vieren met alle jonge Ajacieden. Dit keer komt hij met zijn pieten ín het Ajax-stadion en kan je ook nog naar de wedstrijd AZ - Ajax op de schermen kijken! En jij kan er bij zijn!

De Sint is een groot fan van Ajax en vindt het een leuk idee om samen met de Ajax Kids Club zijn verjaardag grootser dan ooit te vieren in het Ajax-stadion. Natuurlijk komt hij niet alleen, want hij neemt al zijn pieterbazen mee. Ron Boszhard zal aanwezig zijn om, samen met Sinterklaas, van het geheel een leuke show te maken waarbij plezier en pepernoten voorop staan. Als extra Sinterklaaskadootje kunnen alle kids 's middags de wedstrijd AZ - Ajax in het stadion kijken op de grote schermen!

De show gaat over Ron die met de Zwarte Pieten op de komst van Sinterklaas in het stadion wacht. Ondertussen zingt hij met alle 5000 Ajax-kids Sinterklaasliedjes. Samen met Ron, Lucky en de Zwarte Pieten moeten de kinderen in de voorstelling er alles aan doen om een aantal chocoladeletters te vinden. Deze letters zouden het antwoord moeten geven op de geheime schuilplaats van Sinterklaas. Zal het gaan lukken om deze opdracht tot een goed einde te brengen? Natuurlijk loopt niet alles volgens plan en hopelijk wordt Sinterklaas op tijd gevonden. Want wat is nou een Sinterklaasfeest zonder Sinterklaas?

Kaarten bestellen?
Elk Ajax Kids Club-lid mag in totaal 6 kaartjes kopen met zijn/haar Kids Club Card. Dit kun je vanaf 27 september doen via de: Ajax Online Ticketshop. De prijs voor een kaartje is € 10,00 voor alle Ajax Kids Club-leden en €12,50 voor niet-leden, die kunnen hun kaarten via de amsterdamarena.nl bestellen of bij de primera verkooppunten.

Kijk voor het volledige programma, eventuele aanvullingen en veranderingen op de website van de Ajax Kids-Club!