Menu

Sinterklaas komt naar district Groot Amsterdam!

Op woensdag 29 november komt de Goed Heilig man langs op de Sinterklaasmiddag van district Groot Amsterdam van de Supportersvereniging Ajax. Hij komt in het gezelschap van een aantal wel heel bijzondere Pieten: Ajax-spelers!

Het programma van deze middag begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. 's Middags kun je bowlen, eten en natuurlijk met de Ajax-spelers op de foto! Het Sinterklaasfeest wordt gehouden in Bowlingcentrum Borchland, Borchlandweg in Amsterdam (vlakbij Sportpark De Toekomst).

Natuurlijk kun jij als lid van de Ajax Kids Club hierbij aanwezig zijn. Je moet je wel even van tevoren opgeven, want dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn. Stuur een e-mail naar organisatie@svajax.nl. Vermeld daarin je naam, adres, leeftijd en dat je lid bent van de Ajax Kids Club. Je familie en vrienden zijn ook van harte welkom. Als je ze meeneemt, zet dan wel in je mailtje met hoeveel personen je komt.

De kosten voor deze middag bedragen fl. 7,50 voor leden van de Ajax Kids Club en de Supportervereniging Ajax. Voor niet-leden kost het fl. 10,00.

Wil jij ook lid worden van de Kids Club van Ajax? Kijk dan snel op de informatiepagina.