Menu
Sinterklaas op bezoek bij Ajax

Sinterklaas op bezoek bij Ajax

Sinterklaas kwam natuurlijk ook dit jaar weer even langs bij Ajax. De Goedheiligman bracht zaterdag een bezoek aan de Toekomst en aan het spelershome van de selectie. Bekijk het fotoverslag.

Adrie Koster kreeg in oktober dit jaar zijn mooiste cadeau van Sinterklaas: het hoofdtrainerschap van Ajax. Adrie Koster kreeg in oktober dit jaar zijn mooiste cadeau van Sinterklaas: het hoofdtrainerschap van Ajax.
Bij deze E-pupil ging onverwachts zijn telefoon af toen hij bij de Sint op schoot zat. De Goedheiligman kon er wel om lachen. Trainer Casimir Westerveld ook. Bij deze E-pupil ging onverwachts zijn telefoon af toen hij bij de Sint op schoot zat. De Goedheiligman kon er wel om lachen. Trainer Casimir Westerveld ook.
De Sint vroeg zich af of Albert Luque en Luis Suarez wel lief voor elkaar zijn geweest dit jaar. De Sint vroeg zich af of Albert Luque en Luis Suarez wel lief voor elkaar zijn geweest dit jaar.
Op de Toekomst werd de Sint hartelijk ontvangen door de F- en E-pupillen en de kinderen van de medewerkers van de jeugdopleiding van Ajax. Op de Toekomst werd de Sint hartelijk ontvangen door de F- en E-pupillen en de kinderen van de medewerkers van de jeugdopleiding van Ajax.
De Sint verwacht dat Edgar Davids het komende jaar weer mooie dingen laat zien op het voetbalveld. De Sint verwacht dat Edgar Davids het komende jaar weer mooie dingen laat zien op het voetbalveld.
Vol verwachting klopt ons hart..... Vol verwachting klopt ons hart.....
De selectie en de kinderen beleefden een sfeervolle zaterdag in het spelershome met Sinterklaas. De selectie en de kinderen beleefden een sfeervolle zaterdag in het spelershome met Sinterklaas.
Dennis Rommedahl en Erik Heijblok wachten met hun kinderen tot ze bij de Sint geroepen worden. Dennis Rommedahl en Erik Heijblok wachten met hun kinderen tot ze bij de Sint geroepen worden.
Gabri kent de Sint natuurlijk uit Spanje. Zijn kindje was dan ook helemaal niet bang voor de Goedheiligman. Gabri kent de Sint natuurlijk uit Spanje. Zijn kindje was dan ook helemaal niet bang voor de Goedheiligman.